• Geplaatst: 15 april 2024

    Wij zoeken een Technisch Manager EV

    Ben jij dé Technisch Manager die zorgt voor het versterken en verder uitbreiden van het netwerk van snellaadpalen van T-Electric? Heb jij de ambitie om door te groeien richting een directie-positie als CTO? Dan komen wij graag met jou in contact.

    Wat ga je doen
    Als Technisch Manager EV ben je de technische kennisdrager van T-Electric. Vanuit […]

  • Geplaatst: 1 augustus 2023

    T-Electric breidt verder uit

    Sinds half juli kun je als elektrische rijder ook terecht bij T-Electric bij Shell de Tille in Oude Tonge. De laadpaal ligt direct naast de N59 aan de Rijksweg 1. Deze Supercharger heeft een vermogen van 150kW en zorgt ervoor dat je je weg weer snel kunt vervolgen.

    Tijdens het laden kun je ook even terecht […]

  • Geplaatst: 8 juni 2023

    Bauhaus: een thuis voor de elektrisch rijder

    Onze samenwerking is een feit! Bouwketen Bauhaus en Tamoil zijn tot een akkoord gekomen voor het plaatsen van T-Electric laadpalen op vooralsnog 3 Bauhaus locaties. T-Electric is daarmee ‘partner in charging’ voor de bouwketen die actief bezig is met duurzaam ondernemen. Door het plaatsen van laadpalen faciliteert het bedrijf elektrisch rijders met gemakkelijk laden […]

  • Geplaatst: 23 januari 2023

    T-Electric verspreidt zich over het Tamoil en T-Energy netwerk

    T-Electric wil de elektrisch autorijder door het hele land bedienen met laadfaciliteiten. Steeds meer Tamoil en T-Energy stations voorzien zowel de tankende rijder als de elektrisch rijder in hun behoefte. Dit jaar zullen grote stappen gezet worden in het uitbreiden van het T-Electric laadpalennetwerk bij bestaande stations. Zo transformeren bestaande tankstations naar nieuwerwetse energiestations waar […]

  • Geplaatst: 5 januari 2023

    Laden kan nu ook bij T-Electric in Waalwijk

    Sinds december 2022 kunnen ladende klanten ook terecht bij Tamoil Tankstation Waalwijk aan de Groenewoudlaan 1. De geplaatste T-Electric Supercharger, met een vermogen van 125kW,  zorgt ervoor dat automobilisten zo snel mogelijk hun reis weer kunnen vervolgen.

    Superchargers zijn laders die zijn ontworpen om EV’s nog sneller op te laden. Deze laders bieden vermogens van 100 […]