Laadpas

Om elektrisch te laden aan een T-Electric laadpaal kun je bijna alle laadpassen die in omloop zijn gebruiken. Zo ook natuurlijk de Tamoil Mobility Card, die je vervolgens ook bij bijna alle andere laadpalen in Nederland en in een groot deel van Europa kunt gebruiken. Als zakelijke rijder kun je de Tamoil Mobility Card heel gemakkelijk hieronder aanvragen via de online portal of met het pasaanvraagformulier. Indien je al een Tamoil Mobility Card in je bezit hebt, dan kun je elektrisch laden met deze pas activeren in de online portal.

De kosten voor elektrisch laden met de Tamoil Mobility Card zijn maandelijks €4,95 per kaart (exclusief BTW) naast de kosten per kW. Voor meer informatie klik hier:  zie Prijzen – T-Electric.

Nieuwsgierig waar je met de Tamoil Mobility Card nog meer kunt laden raadpleeg dan

Laden bij T-Electric kan op de volgende manieren:

Je kunt gebruik maken van alle gangbare nationale en Europese laadpassen, waaronder de Tamoil Mobility Card. De Tamoil Mobility Card is ook bij bijna alle laadpalen in Nederland en in een groot deel van Europa te gebruiken.

Betaal met de laadpaal app.

In de loop van 2023 kun je ook met bankpas (Maestro/V Pay), Creditcard (Mastercard/Visa), Apple Pay, Google Pay betalen.