Laadpalen

Laadpalen zijn een must voor elke moderne stad of bedrijf. T-Electric biedt je innovatieve laadoplossingen waarmee je een elektrisch voertuig (EV) snel en eenvoudig kunt opladen. Hierdoor ben je altijd weer snel op weg. De T-Electric laadpalen zijn gemakkelijk te gebruiken en duurzaam. Bovendien voldoen de T-Electric laadpalen aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid.

Snel opgeladen met T-Electric

Er zijn verschillende laadpalen voor je elektrische auto (EV). Iedere laadpaal heeft zijn eigen vermogen en het vermogen bepaalt hoe snel je auto oplaadt. Zo zijn er zogeheten AC laders en snelladers. De snelladers, DC Fastchargers en Superchargers, zijn ideaal als je net iets minder tijd hebt om even stil te staan om te laden.

Met de T-Electric laadpaal laad je je auto snel en gemakkelijk op. Binnen het netwerk van Tamoil zijn AC laders, snelladers (25 – 50 kW) en superchargers (100 tot 300 kW) geplaatst.

snel opgeladen

Vind een T-Electric lader bij jou in de buurt

AC lader t-electric

AC lader

Dit is de meest voorkomende soort lader voor elektrische voertuigen. Hij levert een vermogen van 7.2 KW, 11 KW of 22 KW en is geschikt voor de meeste EV’s. AC laadpalen vind je voornamelijk in openbare parkeergarages, winkelcentra en bij huizen of woonwijken: plekken waar voertuigen langer stil staan.

DC Fastcharger

Dit type lader levert een vermogen vanaf 30 KW en is speciaal ontworpen om EV’s snel op te laden.
Deze laders zijn uitermate geschikt voor locaties waar men graag snel laadt, waaronder supermarkten en bouwmarkten.

Supercharger t-electric

Supercharger

Superchargers zijn laders die zijn ontworpen om EV’s nog sneller op te laden. Deze laders bieden vermogens van 100 kW of meer en zijn ideaal voor plaatsing langs snelwegen, waar automobilisten zo snel mogelijk willen opladen om snel hun reis te vervolgen.

Het is belangrijk om te weten dat niet iedere EV geschikt is voor ieder type laadpunt. Controleer daarom altijd de specificaties van je EV voordat je een laadpunt gaat gebruiken.

Nog meer vragen over laden?

Check de veelgestelde vragen of neem contact op met onze Customer Service